• Компанія «САМІТ» - провідний постачальник зварювального обладнання
  • Україна, 49089, м Дніпро, вул. Суворова, 35
  • +38 (067) 561-32-24 / +38 (050) 661-32-24

Чи варто економити на зварювальному обладнанні?

Зварювальні роботи стали невід'ємною частиною виробництва будь-якого масштабу. Устаткування для зварювання використовується в різних промислових сферах, де до якості шва пред'являються більш серйозні вимоги, ніж у побутовому зварюванні. А якщо взяти до уваги інтенсивність і обсяги робіт, то стає очевидно, що без професійного обладнання не обійтися.

При виборі зварювального обладнання для виробничого цеху часто вирішальним фактором є його вартість, а рішення про придбання приймається виходячи з ціни майбутнього зварювального парку. В останні роки багато підприємств, з метою економії коштів, вибирають обладнання китайського виробництва з більш низьким цінником. Але тут криється підступ. Бажаючи зекономити на придбанні якісного, надійного зварювального обладнання, користувачі надалі ризикують зазнати набагато більших витрат на його ремонт або ж на спроби знайти запасні частини до апаратів, що вийшли з ладу, так як офіційних сервісних центрів для обслуговування китайської техніки днем з вогнем в Україні не відшукати. До того ж, якщо враховувати економічні витрати при простої виробництва під час спроб полагодити поломку - реальний цінник китайського апарату виявляється набагато вище, ніж його «брата», наприклад, з Фінляндії. Тільки останній здатний прослужити набагато довше, працюючи на благо виробництва.

Останнім часом ми дуже тішимось орієнтацією підприємств на вибір якісного зварювального обладнання, до якого реально отримати підтримку з експлуатації та сервісного обслуговування тут, в Україні.

повністю оновлений парк зварювальних апаратів Fast Mig M420 від Kemppi

Ось ще один привід для радості за зварників найбільшого машинобудівного підприємства України - повністю оновлений парк зварювальних апаратів Fast Mig M420 від Kemppi.

  • Поделиться:
Завжди вигідна співпраця

Будемо раді допомагати нашим клієнтам і консультувати їх з усіх питань

ТОВ «Самміт»
Висока якість

Наші партнери - виробники зварювального обладнання зі світовим ім'ям, знак якості продукції яких підтверджено не тільки міжнародними нагородами, а й позитивними відгуками користувачів.

ТОВ «Самміт»
Широкий асортимент

Широкий асортимент зварювального обладнання, аксесуарів та витратних матеріалов – для рішення зварювальних завдань будь-якої важкості.

ТОВ «Самміт»

НАЙКРАЩІ ПРОПОЗИЦІЇ

Гнучка система знижок для постійних клієнтів.

ТОВ «Самміт»
Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні.

ПРОФЕСІЙНА КОНСУЛЬТАЦІЯ ЩОДО ПІДБОРУ ОБЛАДНАННЯ.
Залиште заявку і ми зв'яжемося з вами найближчим часом!
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Запросити вартість
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Получить консультацию
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш повідомлення:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×