• Компанія «САМІТ» - провідний постачальник зварювального обладнання
  • Україна, 49089, м Дніпро, вул. Суворова, 35
  • +38 (067) 561-32-24 / +38 (050) 661-32-24

Нова серія Master M від компанії Kemppi: Розширте можливості MIG зварювання.

Нова серія Master M орієнтована на зручність використання та виводить безпеку та продуктивність зварювання на новий рівень.

Master M - це компактний зварювальний апарат преміум-класу для зварювання MIG/MAG із можливостями синергетичного та імпульсного зварювання MIG. Розроблений у Фінляндії, де на сьогоднішній день і виготовляється.

Продукція нової серії Master M оснащена останніми технічними розробками, такими як Weld Assist, кінетичне гальмо котушки, технологія Power Logic і світлодіодне освітлення. Безумовно, при своїй компактності апарати з нової серії є потужними рішеннями для ручного, синергетичного та імпульсного зварювання MIG. Однак це далеко не все, що відрізняє їх від інших зварювальних апаратів.

Головна причина, через яку серія Master M наробила стільки шуму - це сукупна цінність, розширення можливостей зварювання та спрощення роботи зварників: цифрове управління дугою, метод швидкого налаштування та чудова питома потужність. Всі ці переваги задають нові стандарти якості зварювання та підвищують продуктивність. Моделі Master M 353, 355 та 358 розроблені з метою спростити працю зварювальників, а умови праці зробити більш комфортними та зручними.

Оптимізуйте процес підготовки до зварювальних робіт: апарати Master M мобільні та прості в налаштуванні.

Функція Kemppi Weld Assist дозволяє налаштувати параметри зварювання на 60% швидше, ніж це можна зробити вручну (доступна у стандартній комплектації компактних зварювальних апаратів серії Master М). Просто виберіть тип з'єднання, положення зварювання, товщину матеріалу та сміливо приступайте до роботи. Ця функція не тільки економить робочий час, а й допомагає зварювальникам-початківцям.

Крім технології Weld Assist, нові апарати оснащені іншими корисними функціями: багатоканальна пам'ять дозволяє зберегти обрані параметри натисканням однієї кнопки, а автоматичне калібрування гарантує найвищу продуктивність і відповідність показань вольтметра з напругою дуги, що вкрай важливо для дотримання технологічної карти зварювання.

Апарати серії Master M легко переміщати на робочий майданчик та назад завдяки міцній ручці для безпечного підйому, яку також можна використовувати для того, щоб піднімати джерело живлення краном, не використовуючи окреме шасі. Крім того, доступні чотири варіанти візків для транспортування. Допоміжний механізм дроту SuperSnake GTX збільшує робочий радіус на 20 метрів.

Master M - безпечна та зручна робота в умовах низького освітлення

Всім ми знаємо, що зварювальники зазвичай працюють на погано освітлених майданчиках, що, природно, може вплинути на якість роботи та стан самого фахівця. Компанія Kemppi прислухалася до відгуків клієнтів та додала кілька функцій освітлення, які забезпечують більш безпечну та зручну роботу в умовах низького освітлення:

  • Вбудоване самозарядне світлодіодне робоче підсвічування підвищує зручність і працює як від мережі, так і автономно. Ця опція входить до стандартної комплектації всіх моделей серії Master M. Окремі робочі джерела світла, які потрібно носити із собою, залишились у минулому.
  • Віконце шафи зі світлодіодним підсвічуванням підвищує видимість котушки дроту, щоб стежити за тим, скільки дроту залишилося.
  • Моделі 353 і 355 оснащені налаштовуваним РК-інтерфейсом користувача з підсвіченими кнопками навігації для зручності використання навіть в умовах слабкого освітлення. Модель 358 оснащена повнокольоровим TFT-дисплеєм, який можна персоналізувати за допомогою заставки.

Вбудовані цифрові можливості та підтримка технологій «Індустрія 4.0»

Додатковий охолоджувач Master M Cooler із рідинним охолодженням дозволяє використовувати максимальну потужність зварювання при струмі 350 А та ПВ 40 % при 40 °C, щоб ви могли довше зварювати без перерв.

Вбудовані інтерфейси підключення входять до стандартної комплектації моделі 358. Це додає підтримку технологій «Індустрії 4.0» і дозволяє підключати апарати до рішень для керування зварюванням бездротової мережі. З цими технологіями ви можете передавати та аналізувати дані про зварювання за допомогою інструментів керування зварюванням Kemppi.

Моделі Master M 355 та 358 дозволяють підвищити продуктивність на 70 % та покращити контроль зварювання завдяки новим та додатковим дуговим процесам MAX. Процеси MAX можуть входити в комплект поставки, а також їх можна додати окремо як частину майбутнього оновлення.

Переваги серії Master M

  • Універсальний засіб вибору процесу для промислового зварювання: ручне зварювання, зварювання 1-MIG, імпульсне зварювання MIG, зварювання TIG постійним струмом та ручне дугове зварювання покритим електродом (MMA);
  • Зварювальні програми: Fe, Ss, Al, CuSi, CuAl, Fe метал, Fe рутил, FC-CrNiMo;
  • Зварювальні процеси MAX і Wise для складних операцій зварювання алюмінію, а також вуглецевої та нержавіючої сталі;
  • Weld Assist рекомендує параметри зварювання;
  • Система світлодіодного робочого освітлення, що самозаряджається, підвищує безпеку роботи;
  • Ручка для безпечного підйому;
  • Двох- та чотириколісні візки для зручного переміщення;
  • Допоміжний пристрій подачі дроту SuperSnake GTX забезпечує максимальну доступність для зварювальних робіт на важкодоступних майданчиках;
  • Відстеження та запис часу горіння дуги та параметрів зварювання за допомогою WeldEye ArcVision;
  • Функція цифрової технологічної карти зварювання забезпечує точне дотримання параметрів зварювальних робіт;
  • Кінетичне гальмо запобігає перекочуванню котушки з присадковим дротом, автоматично уповільнюючи та реверсуючи її в кінці виконання кожного зварного шва;
  • Можливість роботи від генератора та при різній напрузі живлення;
  • Канали пам'яті для збереження оптимальних параметрів зварювання;
  • Маса: 27 кг;
  • Неперевершений комфорт при зварюванні та довговічні високоякісні витратні матеріали з Flexlite GX welding guns.

За матеріалами weldingvalue.com

  • Поделиться:
Завжди вигідна співпраця

Будемо раді допомагати нашим клієнтам і консультувати їх з усіх питань

ТОВ «Самміт»
Висока якість

Наші партнери - виробники зварювального обладнання зі світовим ім'ям, знак якості продукції яких підтверджено не тільки міжнародними нагородами, а й позитивними відгуками користувачів.

ТОВ «Самміт»
Широкий асортимент

Широкий асортимент зварювального обладнання, аксесуарів та витратних матеріалов – для рішення зварювальних завдань будь-якої важкості.

ТОВ «Самміт»

НАЙКРАЩІ ПРОПОЗИЦІЇ

Гнучка система знижок для постійних клієнтів.

ТОВ «Самміт»
Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні.

ПРОФЕСІЙНА КОНСУЛЬТАЦІЯ ЩОДО ПІДБОРУ ОБЛАДНАННЯ.
Залиште заявку і ми зв'яжемося з вами найближчим часом!
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Запросити вартість
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×
Получить консультацию
Ми зв'яжемося з Вами найближчим часом!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш повідомлення:
Дані будуть використані лише для зв'язку з Вами!
×